CD 57: ÄL+4, BIM-10

Igårkväll fick jag en sån lustig brännande känsla på en speciell punkt i bäckenet. Ungefär precis där jag kände ett nyp några dagar innan jag plussade sist. Men det är ju på tok för tidigt för ägget att fästa (vilket jag starkt misstänker att jag kände sist)? Samtidigt har jag verkligen inte gått runt och letat symptom eller känt efter lite extra, för jag har ju sett detta som en testomgång. Jag har ju inte tempat på riktigt och följt min cykel direkt efter förlossningen, och måste ju lite börja om. Så kom den här känslan, och jag känner mig allmänt förvirrad. Jag har ju lite ömma bröst, och kanske är det lite molvärk? Jag ville ju INTE gå runt och känna efter i alla skrymslen och vrår, men nu kommer jag plötsligt på mig själv att sitta och läsa om hur ett befruktat ägg är mycket större än ett obefruktat ägg, så pass att det tekniskt sett skulle gå att känna det passera genom äggledaren… Betyder ju egentligen inte att man är gravid än, för ägget måste ju fästa innan gravidhormonet ens börjar produceras. Så det finns ju ingen graviditet för kroppen att känna efter i vilket fall som helst. Än. 

Suck, hade ju varit en grej om jag verkligen känt efter och det här hade kommit, men nu känner jag mig lite tagen på sängen och vet inte hur jag ska reagera. Blir definitivt svårare nu att helt ignorera det och ställa in mig på att det inte blir något på första testförsöket, även om det såklart är vad jag BORDE ställa in mig på! Nej, knäppa kropp alltså!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s