CD 58: ÄL+5, BIM-9

Igår kände jag mig jättekonstig sen. Jag vet inte riktigt om jag ska beskriva känslan som att jag var illamående eller som att jag var gasig, men jag var väldigt rapig och mådde lite pyttelite illa i samband med raparna. Tycker mig känna igen detta från graviditet. Jag kräktes aldrig (utan kände mig konstant bakfull de första veckorna) men kunde ”kräkas luft”/gå och rapa liksom. Såhär. Hade också extremt ömma bröst, framförallt bröstvårtorna som jag tyckte var väldigt mörka dessutom. 

Det är för tidigt. Det finns rimligtvis inget annat hormon i kroppen än vanligt, hederligt progesteron. Inget som skulle indikera att jag är gravid. Inget. Och jag har ju inte gått och känt efter innan, inte tänkt mig att det skulle bli något. Så fattar inte varför kroppen ska hålla på att spela såna spratt på mig. Jag hade ju känt mig mer förväntansfull om jag inte hade haft några symptom ALLS faktiskt. 
Vill egentligen börja testa grav-test så snart som möjligt, men håller mig i tyglarna. Förra gången plussade jag ju ganska tydligt på ÄL+11 och på ÄL+12 hade jag 2-3 veckor på ClearBlue, så hade kanske kunnat plussa tidigare än så. Men det har ju såklart med när ägget fäster att göra och hur mycket hormon som utsöndras. Så det ska man nog inte gå på denna gång. Alla säger ju att vänta tills mensen har uteblivit, men det är ju låååååångt dit, hahaha… 


Nåväl, jag får väl underhålla mig med att smyggoogla ”när tidigast plus?” eller ”tidiga graviditetssymptom” lite till medan jag leker med sonen. Tur att jag i alla fall har en sån liten underbaring som får tiden att gå lite snabbare! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s