CD 61: ÄL+8, BIM-6

Jag kunde inte hålla mig utan tog ett test. Det var såklart supernegativt, och jag är inte den som försöker vända och vrida, ändra ljus och kontrast på bilder eller så. Det är ju för tidigt, det fattar jag med 🙂 Men jag tycker fortfarande att jag känner så mycket ”konstigt” i kroppen.Igår (lördags) reagerade jag med en ganska stor obehagskänsla och illamående efter typ ett tredjedels glas vin som svärföräldrarna bjöd på när vi var där en sväng. Jag har också en känsla ”under” magen som jag typ inte upplevt sedan jag hade en större gravidmage, att det spänner och drar obehagligt om man reser sig snabbt exempelvis. Tycker också att det sticker och drar fortsatt i vad jag bara kan tänka mig är livmodersområdet. Men det är ju fortfarande supertidigt att testa, kände mest att det var skönt att få det gjort på helgen då det är mindre stressigt på morgonen eftersom sambon går upp med sonen. Och BIM är ju nästa lördag så det var lite nu eller aldrig… Jag beställde hem 25 billiga test så det skadar väl egentligen inte att testa på. Har två ClearBlue digitala sen också när det är lite längre fram som jag kan använda, men de spar jag ju iaf! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s