CD 62: ÄL+9, BIM-5

Sedan blodstrimman igår har jag haft yttepyttelite rosa/bruna flytningar som försvinner snabbt. Inget i trosskydd. Följer utvecklingen med spänning, haha… Tog ett test i morse (because why not?) men det var negativt. ÄL+9 är ju fortfarande väldigt tidigt, och ifall ägget skulle fäst sig som igår så lär det ju inte ha producerat tillräckligt med hormon än för att det ska synas på stickan. Så, ja, jag vet att det var överflödigt att testa, men kunde inte låta bli hehe. Om jag tolkat rätt så fäste ägget på ÄL+8 sist, och då blev det klart plus tre dagar senare, och halten hcg ökar ju längre jag väntar såklart. Kommer nog testa imorgon också bara för att, jag har testerna för det så… Tänkte ju verkligen kring ÄL att jag verkligen skulle ha is i magen och inte gå och känna efter eller ta en massa test, men hej hej. 


Tyvärr känns det som att jag ställt in mig på att det kommer bli ett plus snart, vilket kanske inte är så bra. KAN ju fortfarande vara att jag känner mig skengravid och hittar på en massa symptom. Idag känner jag visserligen inte mycket, lite dov molvärk och så en liten rosaaktig flytning imorse. Brösten känns inte lika ömma idag heller. 

 Fortsättning följer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s