CD 63: ÄL+10, BIM-4

Har fortsatt brunaktiga flytningar som är lite blyga och som knappt kommer när man torkar, inget som synts i trosorna alls. Negativt test i morse, och jag må vara ovan vid att försöka tyda riktigt svaga streck men ser verkligen inget alls på stickan. Det är ju fortfarande tidigt, och bara för att jag hade ett utan tvekan synligt test på ÄL+11 sist så behöver det ju absolut inte betyda att jag skulle plussa samtidigt denna gång. Ska ju egentligen vänta tills jag missat mensen innan jag kan dra några egentliga slutsatser, men jag känner mig ändå lite besviken.
Riktigt dumt att börja testa såhär tidigt egentligen, idag hade jag hoppats på att kunna se något pyttelitet. Men jag kanske inte är gravid. Såklart. Kan bara inte tänka mig vad den här blödningen/bruna flytningarna skulle vara annars. Jag hade ju alltid spottings några dagar innan mensen tidigare, men de kom ju i trosorna klart och tydligt – och jag har inte fått tillbaks dem nu sedan efter förlossningen. Och vi snackar 2-3 dagar innan mensen, inte 6 hela dagar. Och att det skulle vara mensen som dök upp 8 dagar efter ÄL låter också lite konstigt i mina öron. Men kroppen är ju minst sagt spännande… Men jag får väl helt enkelt sänka kraven och förväntningarna och bara vänta och se. En del av mig säger att det är kört nu, en annan säger att det är för tidigt att dra några slutsatser och jag vet inte vem jag ska lyssna på.

Helst av allt så hade jag bara velat att den här veckan var förbi, samtidigt borde jag njuta lite mer av att vara hemma och kunna hitta på lite vad som helst om dagarna. Nästa vecka ska jag nämligen börja hoppa in lite extra och hjälpa till på jobbet under några veckor, så blir ju lite annan situation. Skönt det kanske på sitt vis med lite rutiner, men samtidigt så har vi hittat väldigt fina rutiner här hemma nu de veckorna vi haft tillsammans jag och sonen. Känns ju också lite busigt om jag skulle komma tillbaka och vara gravid! 

Nej, ska försöka komma tillbaka till det där neutrala tankesättet jag hade när vi påbörjade verkstaden. Tänka mig att det inte är helt sannolikt att det skulle ta sig på första försöket och att detta är ett sätt att lära känna min kropp igen. (Kanske har jag alltid haft jättemånga dagars smygspottings som jag av någon anledning aldrig märkt?) Just nu känner jag inte så mycket, vilket nog ändå är skönt. Har lätt molvärk i magen och känner mig allmänt ”mensig” typ? Lite allmänt besvärad, på gränsen till ett lätt illamående och allmänt sunkig bara. Något lättretlig. Brösten ömmar inte just nu, men är nog fortfarande lite mörkare än vanligt? Äh, jag vet inte. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s