CD 2 Mens!

NU så, nu har det kommit igång. Nu känner jag ingen mensen. Nästa gång det kommer minsta pytteblödning så sätter jag in menskoppen, för då kan jag tydligare avgöra om det ser ut som vanligt i alla fall! Gör så att jag räknar igår som första dagen eftersom flödet var lite mer… öh… flödigt då, och det kom mer än när jag torkade och började öka på lite under eftermiddagen och kvällen. Det där småskvättandet som bara kom på pappret får jag väl helt enkelt räkna som att jag har fått spottings igen. För första gången på två år typ. Och det kom tidigt, om jag ändå får räkna med spottings så hade jag en lutealfas på bara 10 dagar? Inte så bra… :/

Men det blir nya tag nu. Vet inte om jag blev så mycket klokare på denna cykel, men får hoppas att det blir bättre nästa gång med mer tydliga känningar. Jag har ju faktiskt märkt av min ägglossning och fått mycket tydligare tecken i tidigare cykler nu efter förlossningen, mycket med denna var rätt luddigt. Får hålla tummarna för en bra stegring på ÄL-tester och en starkare temphöjning nästa gång – för att inte nämna att jag hoppas på en kortare cykel än ~63 dagar, för ugh… Har suttit och gråtit en del till och från både idag och igår, och känt mig deppig och eländig. Känner mig dålig för att min kropp bara gör sin egen grej. Är ju inte bara att ”hoppas på nästa månad” nu, för jag tror inte att det kommer ta så kort tid. Tänk ändå om det kunde vara mindre än två veckor till nästa chans? 

Blir kanske lite glesare mellan inläggen ett tag nu, medan jag väntar ut nästa ägglossning. Är ju visserligen skönt att skriva av sig lite här, att sätta ord på lite funderingar, tankar och information som snurrar runt i mitt huvud. Vi får se. Omstart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s