CD 65?

Äh, jag vet inte längre.
I morse när jag ställde mig upp kände jag hur det rann till, och det hade kommit blod som fyllde åtminstone halva trosskyddet. Tog ett graviditetstest ändå, och det var lika negativt som de andra.
Tycker fortfarande inte att det beter sig som min mens, förutom att det har varit väldigt sparsamt hittills så tycker jag fortfarande att det är mycket tunnare än vanligt. Satte in menskoppen nu, för det är ju så jag är van att se det i alla fall.

Skulle ju lära känna min kropp igen nu första cykeln, det var ju så jag hade tänkt från början. Men nu är jag bara mer förvirrad än någonsin, för såhär har det inte varit varken före eller efter min graviditet. Och jag vet inte om jag ska räkna det här som mens nu, och vilken som blir första dagen egentligen. Hur kort lutealfas har jag? 

Tempen har inte dippat jättelågt än, men jag har litegranna gett upp på att få ett bra resultat där. Går inte att mäta samma tid även om jag hade ställt klocka, för vet inte om jag sovit i fyra timmar eller fyra minuter innan dess. Oftast så kan det bli några sammanhängande timmar innan 04-05 när sonen vaknar till och kommer över till vår säng, men det blir ganska stor variation och jag har ju egentligen sovit för lite innan dess + olika från natt till natt. Funkade okej för att se en generell tempökning och se att ÄL hade skett, men sen har det varit både toppar och dalar så jag vet inte. Kan väl summera det allra mesta just nu. Jag vet inget. Känner mig fortsatt leds och nere. Vill bara att min kropp ska fungera. Jag ställer in mig på att det får bli ett nytt försök, men nu vet jag liksom inte när det kommer bli. Denna cykel var den längsta jag haft sedan jag fick tillbaka mensen, så vet ju inte om jag ska räkna på en lika lång till eller om det blir en kortare. Den tanken gör ju bara att jag blir mer frustrerad över mig själv. Positivt att jag i alla fall har min egen ägglossning och jag vet att jag kan bli gravid, men känns som en något klen tröst.

Låter det här gå nu och ser vad som händer, om det blir mer som min vanliga mens. Hoppar kanske att testa imorgon om jag pallar, kanske tar ett test på BIM för säkerhets skull. Känns ju dock ganska osannolikt nu att det skulle gå från så toknegativt till att se något, men vem vet. Men jag har slutat räkna med det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s