CD 16

För exakt två år sedan, den 23:e juli, fick jag ett positivt ägglossningstest som jag kom ut och vevade med framför sambon rätt oceremoniskt och definitivt inte så sexigt. Dryga två veckor senare fick jag två streck på en helt annan sticka, och insåg att jag blivit gravid med vår son.

Såhär två år senare känns ägglossningen inte särskilt nära. Igår tyckte jag att jag ändå hade lite mer ~trådiga~ komponenter i mina krämiga flytningar, men i morse var det nästan dött där nere. Haft som lite konstiga hugg/tryck strax över ljumsken ungefär. Känns lite som när man får håll, fast inte lika ont och det försvinner väldigt snabbt. Ja, och så är det ju på fel ställe också. Kan inte låta bli att tänka lite på när man undrade om man kände fosterrörelser eller ej. ”Kanske är det bara lite tarmaktivitet?” ”Kanske har jag bara lite lätt organsvikt, vad sitter här egentligen?” Jag tror aldrig att jag känt av någon direkt mittelschmerz eller något i samband med ägglossning, men om man ska tro allehanda forumtrådar så kan rosenrot göra att man ska känna av sin ägglossning tydligare. Om man nu ska tro forumtrådar alltså, vilket man kanske egentligen inte ska. Börjar känna mig lite lättlurad. Vill ju bara så gärna kunna uppleva en kortare och mer regelbunden cykel så det inte känns helt förgäves att försöka pricka in varannan dag exempelvis – för så jäkla hett är det inte med schemalagt sex. Speciellt inte när det mest blir i form av en snabbis medan man hoppas att ettåringen inte vaknar.

Just nu är det kanske inte hela världen om jag inte får ägglossning precis i dagarna dock, med tanke på att jag då riskerar att få samma BF som med sonen. Nu när jag skrivit detta kanske jag jinxat till mig lite ÄL??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s