CD 17

Idag har jag en lustig känsla i kroppen. Vet inte om jag kan beskriva det bättre än så, men jag tycker att jag känner att det är något som händer i kroppen. Som en allmän sjukdomskänsla, fast jag känner mig inte sjuk. Men lite öm, lite känslig, lite nästan illamående men bara nåt som sitter i svalget och ömmar. Som ett rus genom kroppen. Ja, jag inser hur flummigt det låter! 🙂 Det är inget jag riktigt kan placera, men tycker att jag känt det förut.

Utöver det har jag lite molande värk långt ned i magen, känsliga bröst (kände verkligen av duschstrålarna idag!) och fick ett hastigt hugg/stick på vänster sida i midjehöjd ungefär, som försvann lika snabbt som det kom.

Däremot har jag väldigt sparsamt med flytningar idag, möjligtvis lite krämiga men har inte haft några av de där trådiga inslagen idag. Jag har verkligen hamnat i ett kaninhål när jag börjat googla på olika typer av flytningar och cervixsekret, men det är ju både väldigt intressant och lite förvirrande.

Ska bli spännande att se vad ägglossningstestet säger i eftermiddag, det var fortfarande helt svagt i går vid 17-tiden i alla fall. Men om kroppen inte helt lurar mig (det har väl hänt förut visserligen) så vill jag tro att det är något på gång! Inom de närmsta dagarna i alla fall. Kanske. Eventuellt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s