CD 32: ÄL+2/3

Nu har FertilityFriend varit snabb med att sätta ut ägglossningen igen, NaturalCycles väntar nog på en dag till med hög temp. FF vill ha det till CD 29, medan NC gissar på 30 än så länge, varav min lite virriga titel.

Enligt mina snyggt redigerade prickar där jag tror att LH-peaken inträffade så är det natten mellan CD 28 och 29. Tänker att ägglossning borde kommit på dagen CD 29 eller natten till 30, allra senast under dagen CD 30. Huuuur som helst så har tempen höjts, och ägglossningen borde ha inträffat där någonstans! Och ja, jag har tre olika appar för detta… 😀 Premom här som har en trevlig funktion där man kan fota av sina ägglossningstest så hjälper den till att analysera styrkan och gör en sån snygg liten graf av det hela!

Här kommer mina tempkurvor också, med hela bergochdalbanan… Jag plockade bort den extra höga temperaturen som lurade FF att sätta ut ÄL tidigare, men lät de andra zick-zackarna vara kvar. Okej, jag testade att plocka bort dem också, men det gjorde inte någon skillnad för någon av apparna. 🙂

Tycker ju att FF lagt en ganska låg coverline, NC ligger ju högre. Men är ju ändå en rätt solklar temphöjning idag om du frågar mig! Men det kommer väl sättas ut imorgon om tempen inte plötsligt skulle dippa då.

Känner en rätt stor urladdning nu. Känslan av att dag efter dag kissa på stickor som aldrig tycks bli starkare och en temp som lever sitt eget liv är rätt påfrestande. Att inte kunna lita på sin egen kropp. Men nu vet jag att jag återigen får äggviteflytningar och att det snart leder till ett starkare LH-test, att ägglossningen inte bara smyger upp på mig. Jag kan slappna av lite mer. Kanske kan vi försöka att lite kravlöst köra varannan dag i några veckor, för det faktiskt viktigaste som krävs för att ett barn ska bli till blev det inte så mycket av. Nya tag nästa gång, om det nu inte skulle ta sig denna gång. Var ju inte helt katastrofal tajming trots allt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s