CD 33: ÄL+3

Idag flyttade FF fram ÄL till CD 30 den med, medan NC fortfarande väntar på att bekräfta ägglossningen… Ja, det är väl bara att förbereda sig på ett enda stort väntande nu. Apparna verkar överens om att mensen ska komma 17/8 på ÄL+11, men får se hur det blir med det. Skönt på ett vis att de där två helvetesveckorna bara är elva dagar, men vill ju gärna ha lite längre och ”hälsosammare” lutealfas. Den 17:e börjar även inskolningen för sonen, lite lustig känsla. Blir säkert så att jag testar till helgen, för jag kommer inte orka hålla mig med största sannolikhet, sen väntar jag väl in mensen när den behagar dyka upp. Blir lite mycket att testa på vardagsmorgonen om jag ska upp och göra sonen redo för förskolan, i alla fall nu innan jag fått in en rutin tänker jag. Men vi får väl se… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s