3 + 6

Får väl ta och börja skriva graviditetsveckor nu, och försöka att inte muttra för mycket över de där två extra veckorna som inte har något med min cykel att göra… Nåväl.

Strecken på testen blir starkare och starkare nu! 🙂 Denna gång känns det faktiskt inte lika abstrakt som det gjorde förra graviditeten, då jag hade jättesvårt att sätta ihop att två streck på en sticka betydde att något höll på att växa inne i min mage. Fattade egentligen inte förrän jag gjorde KUB. Men nu är det inte alls så. Är bara 13 dagar sedan ägglossningen (och befruktning) så är ju en mycket osäker tid, men jag känner mig så himla lugn och positiv! Jag har inga orostankar alls, även om jag kanske har lite funderingar över varför min temp var så låg i lutealfasen, hur min hormonhälsa ser ut, och säkert tusen andra grejer. Men jag känner mig inte alls orolig. Glad. Nu har jag ju gjort det förr så förstår ju mer vad det innebär, och jag kan både visualisera och se fram emot allting. 🙂 Även om det skulle innebära att jag får foglossningar och graviditetsdiabetes och allt som kan slängas på mig. Jag är redo. Och ser så hemskt mycket fram emot det! Kan redan tänka mig att det är ett barn som skapas, på gott och ont kanske, men jag väljer att ta det positivt. Hade en så bra känsla med hela cykeln, och min sambo sa också att han hade det på känn! Hoppas ju att det betyder något bra.

Läste lite från förra graviditeten, och då hade jag som en känsla av träningsvärk i magen, även om jag bara låg stilla. Känner igen det, den där tryckande känslan jag känner till och från. Kan även påminna lite om när man var i tredje trimestern och det var trångt där inne och det kändes som att magen höll på att tänjas ut tills den sprack när bebisen rörde sig. Fattar ju att det inte är fosterrörelser från något som är typ ett saltkorns storlek, men tänker mig att det är livmodern som växer lite. Annars har jag till och från ömma bröst, men tyckte nästan att de var värre mellan ÄL och plusset. Varit lite gasig och uppsvälld också till och från. Fick tidigt konstiga smakupplevelser sist, så får väl se om de kommer som ett brev på posten de med. Sen kom lätt illamående och en extrem trötthet, inget att se fram emot kanske… ^_^ Hur som helst så känner jag mig gravid, kan inte riktigt beskriva hur, men känner liksom som en… närvaro? Nu är det kanske dags att avsluta det här inlägget när jag börjar låta som Det Okända! XD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s