Happy holidays

Idag är det tre dagar kvar till julafton. Tror inte riktigt att jag hajat det än, skulle lika gärna kunnat vara tre månader kvar! Här väntas det i alla fall inte på tomten, utan på mensen! Har fortfarande lite småblödningar som varken går åt ena eller andra hållet. Ser bara så fram emot en nystart. Ny cykel. Nytt försök. Nytt år.

2020 har verkligen varit piss på flera sätt. Samtidigt har jag ju fått följa stora steg i min sons liv. Hans första steg. Hur han gått från att börja på förskolan där han blev så ledsen av att lämnas, till att glatt springa in på morgonen utan att se sig om och sen knappt vilja gå hem på eftermiddagen. Gott tecken! Min fina lilla – stora! – skrutt! ❤

Nu verkar det förhoppningsvis som att jag får vara ledig i mellandagarna! Även om det snabbt kan ändras och återkallas. Men håller tummarna nu. Kunna vila lite. Bara vara. Ta hand om mig själv. Precis vad jag behöver!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s