God fortsättning!

Hej, hallå. Det var ett tag sedan jag uppdaterade här. Lillebror har hunnit fylla ett och börjar på förskolan om ett par veckor. Galet! Annars rullar det på, med jobb och familj, familj och jobb. Vi har lyckats dra på oss en förkylning såhär i juletider, vilket nästan innebär lite lugn och ro såhär i mellandagarna. Själv blir man ju allmänt däckad när termometern visar något över 37,5 men båda barnen klarar av att springa runt med nästan 40 graders feber utan att det märks nämnvärt på dem. Något lugnare tempo, men annars är de allmänt oberörda. Julklapparna är utspridda i hela lägenheten och jag har bara förbannat svärmor ungefär 456774346 gånger för att hon köpte ett munspel till storebror 😅 Men det är ju fint ändå. Lilla livet. Kärlek.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s