CD 21

Jaha… Förvirrad är bara förnamnet just nu.

Plötsligt har alltså tempen hoppat upp rejält, efter att ha legat väldigt stabilt innan dess. FertiltyFriend som jag också använder har idag satt ut ägglossning till CD18 (den lilla dippen) och NaturalCycles meddelar att ”mer data behövs”. Är tempen hög imorgon med finns nog en chans att den också vill sätta ut ÄL då. Men alla mina ägglossningstest har varit negativa… Liksom inte ens en liten tillstymmelse till stegring. Nu har jag bara mätt en gång om dagen vid ungefär samma tid (16-17-ish) så visst finns det en risk att jag helt skulle ha missat stegringen, men hur stor är den??

Jag kommer ju fortsätta att testa och fortsätta tempa så får se vart det leder. Men jösses, varför kan inte min kropp bara prata lite klarspråk med mig? Någon gång bara, snälla? Nej? Nä.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s